PDA

View Full Version : Cannot see DMM shelf items



Fake Pilot
01-30-2013, 03:44 AM
Not sure what is the problem with my installation. DMM works... but.
The shelf for DMM comes up empty.

I'm on OSX 10.8.2 and use Maya 2013 SP2. Using the DMM version, paid license, downloaded from Autodesk website.

Looking at the MEL after opening Maya, I find these errors:


# Warning: DMM Shelf updated
// Error: file: /Applications/Autodesk/maya2013/Maya.app/Contents/scripts/startup/autoLoadPlugin.mel line 46: pymel : Failed to get controlCommand list from dmm_cinematic //
// Error: file: /Applications/Autodesk/maya2013/Maya.app/Contents/scripts/startup/autoLoadPlugin.mel line 46: pymel : Failed to get modelEditorCommand list from dmm_cinematic //
// Error: file: /Applications/Autodesk/maya2013/Maya.app/Contents/scripts/startup/autoLoadPlugin.mel line 46: pymel : Failed to get command list from dmm_cinematic //
// Error: file: /Applications/Autodesk/maya2013/Maya.app/Contents/scripts/startup/autoLoadPlugin.mel line 46: pymel : Failed to get constraintCommand list from dmm_cinematic //
// Error: file: /Applications/Autodesk/maya2013/Maya.app/Contents/scripts/startup/autoLoadPlugin.mel line 46: pymel.core : Failed to get depend nodes list from dmm_cinematic //
# Info: Loaded DMM plugin
// Error: pymel : Failed to get controlCommand list from DmmPlugin //
// Error: pymel : Failed to get modelEditorCommand list from DmmPlugin //
// Error: pymel : Failed to get command list from DmmPlugin //
// Error: pymel : Failed to get constraintCommand list from DmmPlugin //
// Error: pymel.core : Failed to get depend nodes list from DmmPlugin //
// Warning: pymel.internal.factories : could not create a PyNode for manipulator type nexManip //
// Error: file: /Applications/Autodesk/maya2013/Maya.app/Contents/scripts/others/loadNewShelf.mel line 110: File not found. Invalid name or script not along script path. //

mandark1011
01-30-2013, 11:25 AM
im not a Mac user but this happens on windows and linux machines too. The fix on these stations is to delete your maya prefs and let DMM rebuild itself. I would suggest making a copy of your prefs folder just in case. It happens rarely to me now and everytime it does it takes me awhile to remember how to fix it again.
Good luck

Fake Pilot
01-30-2013, 03:02 PM
Yes! When I did, it worked. Then I started copying files back to get my hotkeys and colors, etc. The moment I copied back prefs > userPrefs.mel, then it stopped working.
Not that hard work to set the old settings back, still having all other stuff working properly.

Thanks! :-D