PDA

View Full Version : DMM plug-in on two machines



andref
07-06-2011, 04:14 PM
I have two machines I work on, an Imac at home and a mac pro at work.
We recently bought the full version with unlimited tet count and a license was
generated for the Mac pro computer. I want the same unlimited tet count for my computer at home.

I really hope this doesn't mean I have to buy another license for my computer at home?

Can someone help me with this?

Thanks!

TheRazorsEdge
07-30-2011, 04:39 AM
From what I can gather, there's currently no option to float a license. Meaning you'll have to get another license for another machine.
I'm in the same boat btw, and just made my 2nd purchase. Being a freelancer who has most, if not all of his licenses mobile, I don't like it at all, but do think its worth it though if you can afford it, especially at the currently still halved price tag. Anyways, its kind of a bitter pill still, I agree.
Cheers!

vik
07-30-2011, 03:47 PM
Hi Andref,

Our licenses are node-locked but we are flexible on stuff like this. Email info@pixelux.com and I'll see what we can do for you.

Cheers,
Vik