PDA

View Full Version : Flattetrahedra error???



MulleDK19
03-08-2011, 05:01 AM
I just installed the trial version of DMM for Maya 2011, and it was working fine for a few days.

Now if I use any part of DMM and hit the Play button, I get the following error:

// Error: DMM found at least one flattetrahedra for DMM Object at index 0


I've tried to reset Maya, and reinstalled DMM, but nothing seems to affect it.

dmmjedi
04-30-2011, 11:54 PM
Sorry about the late response. I didn't notice your post before. Did you resolve that error?

MulleDK19
05-19-2011, 08:31 AM
Nope. I kind of gave up on it, as a complete reinstall of both Maya and DMM didn't change anything.

Trial have run out anyway.