PDA

View Full Version : DMM Menu Set not showing up in Maya 2009 x64



noizfactory
03-24-2010, 10:26 AM
Hi,

I downloaded the latest trial build (for Maya 2009 64 bit, Windows XP) from the website and it installed fine. However, when I load either the dmm_cinematic or the dmm_release plugin, I don't see a DMM menu set anywhere in Maya though I do not get any plugin load error at all.

Could someone shed some light on this?

Regards,
Sachin

hotdoggyurkeyam
03-24-2010, 05:42 PM
I am getting this exact same error. Any ideas?

dmmjedi
04-14-2010, 04:07 PM
It sounds like you haven't run the DMM python script. You need to check it in the plugins box. The script is what creates the tray in the Maya UI.

pluginGuy
04-27-2010, 11:08 PM
Be sure to unload the DMM MLLs in the plugin manager before loading the DmmPlugin.py file.