PDA

View Full Version : Unable to activate



camfaiweather
02-01-2009, 04:34 PM
I'm trying to activate the DMM plugin, but I keep getting a "Couldn't update license, check internet connectivity and activation code"

It's a straight cut and paste of the code we were provided, and my machine is online (I could get to this site for example).

I've tried entering our proxy server information rather than using our proxy.pac file within the browser but it makes no difference.

Is there some field within Maya, or the plugin config setting I should be changing?

Thanks

camfaiweather
02-01-2009, 09:50 PM
Oh - I should also say I deactivated firewall and anti-virus services

dmmjedi
02-02-2009, 12:27 AM
There is a known issue with activation. We will send you a fix for it within the next day. You should be able to continue using the plug-in while we get you that.

camfaiweather
02-03-2009, 02:42 PM
Hi there,

Just wondering if the fix has been sent to me yet? I haven't seen anything in my inbox.

Cheers

dmmjedi
02-08-2009, 02:09 AM
Sorry about that. We have been waiting to integrate a fix from the license manager people. This case happens with some configurations. We have a fix and are testing it. It should be up on Monday. I will post here to let you download it.

Cheers,
Dmmjedi