PDA

View Full Version : Maya 2016 floating license - how to release one workstation so another can use plugin



RedMaw
07-22-2016, 01:19 PM
Hi,
We're using the DMM plugin for Maya 2016 in a studio environment with one floating license. How do we free up the license on one workstation so that another artist on a different workstation can use it?
Thank you!

vik
07-26-2016, 01:36 AM
Hi,

You can free up the license by exiting the plugin on Maya 2016, waiting an hour and then using the same license on the new machine. You will need an internet connection to do that however.

Best,
Vik


Hi,
We're using the DMM plugin for Maya 2016 in a studio environment with one floating license. How do we free up the license on one workstation so that another artist on a different workstation can use it?
Thank you!